Πρόγραμμα περισυλλογής απορριμμάτων από την Υπηρεσία Καθαριότητας-Ανακύκλωσης Δήμου Λειψών

05Ιουν

Πρόγραμμα περισυλλογής απορριμμάτων από την Υπηρεσία Καθαριότητας-Ανακύκλωσης Δήμου Λειψών

Αφορά όλα τα σπίτια, τις επιχειρήσεις, τα καταλύματα και πλωτά του νησιού για την Θερινή περίοδο Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου:

Δευτέρα: Από όλα τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τα καταλύματα περισυλλογή Οργανικών αποβλήτων (απόβλητα που προέρχονται από τροφές και χαρτιά τουαλέτας).

Τρίτη: Από όλα τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τα καταλύματα: περισυλλογή Ανακυκλώσιμων απορριμμάτων (όλα τα διαχωρισμένα απορρίμματα).

Τετάρτη: Από Καταστήματα Εστίασης, Τουριστικά καταλύματα και περιοχή Χωριό περισυλλογή Οργανικών αποβλήτων.

Πέμπτη: Από όλα τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τα καταλύματα: περισυλλογή Οργανικών απόβλητα (απόβλητα που προέρχονται από τροφές και χαρτιά τουαλέτας).

Παρασκευή: Από όλα τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τα καταλύματα περισυλλογή Ανακυκλώσιμων απορριμμάτων (όλα τα διαχωρισμένα απορρίμματα).

Σάββατο: Από όλα τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τα καταλύματα: περισυλλογή Οργανικών αποβλήτων (απόβλητα που προέρχονται από τροφές και χαρτιά τουαλέτας).

Κυριακή: Από Καταστήματα Εστίασης: περισυλλογή Οργανικών αποβλήτων.

Καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή πρωί & απόγευμα Από Λιμάνι-προβλήτα Λειψών περισυλλογή Ανακυκλώσιμων απορριμμάτων και Οργανικών αποβλήτων.